המשרד מייצג לקוחות בעסקאות מקרקעיןו נד"לן מגוונות. כמו כן מעניק המשרד ליווי משפטי לעסקים וחברות.
אורן שאל/ה:
6/1/2025 ב 11:10
שלום רב, קניתי דירה בתמא38 לפני שנה וחצי. היזם פנה אלי ב2.12.24 ושלח לי את תיק שינויי דיירים. ונתן לי 21 יום לבצע שינויים. הקומה שלי - כבר בנויה. כלומר היזם חיכה עד עכשיו. אחרי שהקומה שלי בוניה כדי לתת לי את תיק שיוניי הדיירים. יש לי 2 שאלות. שאלה 1 - האם אני צריך לשלם על הזזות שאני עושה בתוכנית חשמל שהוא נתן לי? הרי שהתוכנית שנתן לי היא רעיונית ועכשיו שאני מבקש להזיז נק ( לא להוסיף - רק להזיז) - הם אומרים לי שזה עולה כסף - אבל מדעו? זה רק תוכנית רעיונית. אז למה אני צריך לשלם על בקשה של הוזזת נקודה? שאלה שניה - היזם פנה רק עכשיו. חיכה שנה ו3 חודשים - חיכה שהקומה שלי תהיה בנויה - ועכשיו אחרי שיש יציקה הוא נותן לי את תיק שינוי דיירים - רוצה לחייב אותי בשיוניים לפי מחירון דקל לאחר יציקה. הםא זה חוקי? הוא הרי לא נתן לי זמן לבצע שינויים לפני היציקה - אז זה נשמע לי לא הוגן ולא חוקי לדרוש ממני לשלם את העלות של השינויים לאחר יציקה - שהיא גבוה בהרבה. אשמח לחוות דעתכם. תודה רבה. אורן - 0547779184 [email protected]
משה שאל/ה:
2/1/2025 ב 07:13
דייר אלמוני מניח חפצים בחדר המדרגות. בכל פעם הבעיה הזו צצה בקומה אחרת. אף אחד מהדיירים לא מודה בכך. בכל פעם יש "טקס" של פנייה לדיירים, ואז מתישהו החפצים נלקחים משם. איני רוצה לעסוק בפינוי החפצים הללו ללא התראה - זה יוצר לי כוועד עבודה מיותרת. גם נמאס לי בכל פעם לפנות ולאיים. כעת אני רוצה לממש את האיום. אני מעוניין ל-פ-ת-ו-ר את הבעיה סופית ע"י הגשת תביעה למפקחת. מכיוון שאיני יודע מי הדייר, ברצוני להגיש תביעה נגד דיירי כל הקומה. אני יוצא מנקודת הנחה שאם המפקחת תשית קנס על הדיירים, אז זה יהיה "למען יראו וייראו" לדיירי כ-ל הבניין והתופעה תיפסק. השאלה היא האם זה חוקי להחיל אחריות של דייר על מעשי השכן שלו לקומה?! האם דין תביעה כזו להתקבל, או להידחות? האם החוק מתייחס לסוגייה כזו שהיא מעין "ענישה קולקטיבית"?
דורין אלפנטי שאל/ה:
1/1/2025 ב 18:42
היווש, אני מוכרת תמונות וסרטונים סקסיים שלי! לפרטים שלח לי הודעה וואטספ מאמי, דורין 055-9788480 או שתיכנס לקישור הזה ישר לוואטספ שלי: https://wa.me/972559788480 דורין אלפנטי
מיכאל שאל/ה:
23/12/2024 ב 08:03
יש לי דירה יחידה שרכשתי מעמידר לפני שנה. גרתי בדירת העמידר בשכירות 20 שנה לפני הרכישה. אני מתכוון למכור את דירת העמידר שרכשתי לאחר שנה מיום רכישתה בכדי לרכוש דירה גדולה יותר. האם אהיה זכאי לפטור מס שבח במכירת דירת העמידר למרות שלא החזקתי בדירה 18 חודשים?.
יוסי שאל/ה:
5/12/2024 ב 07:56
שלום, אני חבר ועד שמשכיר מחסן ששייך לבניין ומושכר על ידי הועד במשך שנים רבות. יש לנו שוכר מחסן שמסרב לעזוב את המחסן שלו בסיום החוזה בעוד כשבועיים. מה האופציות שעומדות בפני כדי לפנות את השוכר מהמחסן שלנו? החשש שלנו שהוא ישאר במחסן במשך תקופה ארוכה ויסרב לפנות את המחסן וכך ימנע מאיתנו להשכיר את המחסן לשוכר חדש
כספי שמואל שאל/ה:
26/11/2024 ב 13:47
שלום אני גר בדימונה בשכות וילות ,השכן מחנה 2 נגררים שלא קשורים לרכב. הדבר מהווה חוסר חמור בחניה ,כל פניותי לרשות וכן לשיטור מקומי נאמר לי שאין מה לעשות בנושא מאחר ואין תכנון בעריה לסוגיה בקשנו מהשכן להזיז את הנגררים ותפנו אלימות וקללות אשמח לדעתך הנושא
מירי שאל/ה:
28/10/2024 ב 14:10
ולפני חודשיים נכנסו בשכירות לבית קרקע... לאחר מס' ימים התגלה שמסביב לחצר יש מגפת חולדות, ועכברים שעולים על קירות חיצוניות של הבית...זה שמוביל אותנו אי יכולת לשבת בחצר הבית, ואי אפשר לפתוח חלונות ולא וטרינות הבית.... אנחנו רוצים לעזוב את הבית במיידי.... האם יש באפשרותינו לעשות זאת מבלי להביא דיירים במקומינו כפי שחתום בחוזה.?
לירון
4/12/2024 ב 01:28
עבודה מהבית! לוח דרושים חדש שמציע לכם אלפי הצעות עבודה מהבית במגוון רחב של תחומים! קלדנות, הקלדה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, כתיבת תוכן, עבודה מהבית בבחינת זום (בוחן זום), תמלול, תמלול הקלטות, כתיבה, כתיבת מאמרים, כתיבה ללא ניסיון, שירות לקוחות, התכתבות בוואטספ, טלמרקטינג, טלמיטינג, מילוי סקרים, תרגום, העתק הדבק, עריכת וידאו, עיצוב גרפי, צילום מהבית, ועוד המון, עבודות מהבית שאפשר לעשות בקלות ובשעות גמישות הנוחות לכם! לפרטים הירשמו לאתר! https://workjobswebsite.com/ - עבודה מהבית
* האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!
ירדנה שאל/ה:
18/10/2024 ב 10:37
דייר שאינו מוכן לחתום על פינוי בינוי דורש שכל הדיירים ישתתפו בעלות זיפות הגג כי יש לו רטיבות. היזם מצידו מוכן לתקן בעצמו בתנאי שכל הדיירים יחתמו או אפילו רובם אך אין רוב ולכן הוא לא יתקן.האם אני חייבת לשלם לדייר עבור הזיפות?
גיל שאל/ה:
15/10/2024 ב 17:06
על מחצית מגרש שהיה בבעלות אימי ז"ל נבנה בניין כעסקת קומבינציה בסוף שנות ה 90. הבניין כולל 9 דירות ש 2 מהן שלי. בקומת הקרקע בצמוד לכניסה לחנייה נמצא חדר טרנספורמציה של חברת החשמל. בחודשים האחרונים קידמו הדיירים שיפוץ באמצאות האגודה לתרבות הדיור וכחלק מהתהליך חלוקת התקציה הייתה לפי חלוקת הנכסים בטאבו. התברר שהשטח שבו ממוקם חדר הטרנספורמציה רשום על שם אימי (בהתאם לצו הירושה על שמי). פניתי לחברת החשמל לפעול לשינוי השם או לשלם את חלקם בשיפוץ אולם הם טוענים שזה לא בעיה שלהם האם יש דרך לכפות מהלך זה או לחילופין לתבוע שכירות של 25 שנים מחברת החשמל על שימוש בנכס שלא רשום על שמם?
אריאל שאל/ה:
7/10/2024 ב 16:16
אני בעל דירה , שוכרים מבוגרים האריכו ביוני 24 חוזה שכירות שנה רביעית. לפני כחודש הבת שלהם הודיעו שהם רוצים לעזוב את הדירה ולעבור לגור איתה בגלל בעיות בריאות. אני תכננתי במהלך השנה הזו לנסות למכור את הדירה מתוך ידיעה שיש לי מספיק זמן עד יוני 25. אין בחוזה ביננו "סעיף יציאה" לפני מועד תום השכירות. אם לא הייתי רוצה למכור את הדירה, בשמחה הייתי פועל למציאת דייר אחר בהקדם. אולם, אני מתכנן למכור ולא יהיה זה הוגן להכניס דייר חדש ולאחר כשנה לסיים איתו את החוזה. גם מתוך רצון לגילוי נאות , סביר שלא אמצא במהירות דייר שיסכים להכנס לשנה בחבד עם כל העלויות הכרורות במעבר דירה של זוא או משפחה. לא סביר שלפני שלושה חודשים לא ידעו שמצב בריאותם לא מאפשר להם להמשיך את השכירות וחתמו לשנה נוספת ופתאום המצב כל כך קיצוני כך שהם רוצים לעזוב תוך חודש. מה החוק או הנטיה המשפטית במקרה זה?
ליאל שאל/ה:
5/9/2024 ב 14:33
דרושים עורכי דין להתייצבות לדיוני התנגדות על הפרת חוזים, המטרה לייצג את החברה נגד לקוחות אשר הפרו חוזה, לפרטים ניתן ליצור קשר באימייל - [email protected]
ליאל שאל/ה:
5/9/2024 ב 14:33
דרושים עורכי דין להתייצבות לדיוני התנגדות על הפרת חוזים, המטרה לייצג את החברה נגד לקוחות אשר הפרו חוזה, לפרטים ניתן ליצור קשר באימייל - [email protected]
מיכאל שאל/ה:
26/8/2024 ב 15:39
שלום רב , מונה מנהל עיזבון ע"י רשם הירושה שהוא גם יורש. מנהל העיזבון מעוניין למכור את הדירה. מבקש לדעת האם חובה לרשום את היורשים בטאבו על פי הצוואה לפני מכירת הדירה? האם רק מנהל העיזבון יכול לחתום על הסכם המכר ללא יתר היורשים ? האם מנהל העיזבון יכול למכור את הדירה לפני רישום היורשים בטאבו וכאשר עדיין רשומה המורישה בטאבו ? אודה למענה .
מנחם שאל/ה:
19/8/2024 ב 16:33
שלום וברכה , צריכים את עזרתכם בייעוץ לגבי סיכוי תביעה בעניין הבא: בבניין שלנו שנבנה בשנות ה80 , 3 הקבלנים רשמו על שמם מחסן בגודל 22.5 מטר עם הצמדה של 5 חניות . כל אחד היה רשום ב1/3 מהנכס הנ"ל. דבר זה רשום בתקנון הבניין ומופיע בתשריט הבניין ורשום בטאבו. לאחרונה , נוספה בטאבו הערת אזהרה על הנכס כולו לטובת אדם אחר שלא גר בבניין. מצויין שמה כי יש הסכם מכר לאותו אדם של הנכס. אכן , אותו אדם דורש מאיתנו לפנות את המחסן ואת החניות שאנחנו בתומינו חשבנו ששייכות לרכוש המשותף(40 שנה אף אחד לא פנה אלינו בדרישה לסלק את המכוניות ) .הצענו לאותו אדם הצעת רכישה אבל הוא מסרב למכור גם במחיר רב מהעלות שלו. שאלותינו הינן 1האם יש סיכוי לתביעה בבית המשפט בבקשה לבטל את הסכם המכר הזה תוך בקשה לקבלת זכות קדימה לרכוש את הנכס ולהתחרות מולו הרוכש? 2.האם בכלל לקבלנים היה זכות להצמיד מספר רב של חניות (ידוע לנו שיש מקסימום של2-3 ) למחסן כזה קטן בגודל 22 מטר ? תודה . לאחרונה
חיים שאל/ה:
13/8/2024 ב 17:25
השוכר חנות לא מוכן לשלם שכירות לפי מה שהתחייב בהסכם מה עושים מה הפרוצידורה?תודה
גל שאל/ה:
1/8/2024 ב 13:22
היי, ההורים שלי התרגשו לפני כחמש שנים וחתמו על חוזה שאנו(אמא ו2 ילדים) נשארים לגור בדירה חמש שנים ואז מבצעים פירוק שיתוף. בחוזה כתוב בבירור שלבעל אסור לבצע עסקאות הקשורות לדירה או להגיע לדירה ללא הסכמתנו עד היום האחרון של החוזה. יש לנו עוד חודשיים לסיומו ואבא רודף אחרינו לצלם את הדירה ולמכור אותה ואף שולח סוכן נדלן שלא מפסיק להתקשר ולבקש להגיע לצלם את הדירה וזאת אחרי שהבהרתי לו בעצמי את הסעיף בחוזה ושזה לא חוקי לבצע עסקת מכירה לדירה לפני סוף החוזה. האם פעולה שכזו היא פרצה לחוזה שלנו ואפשר להחשיב אותה כעבירה חוקית?
אדוארד שאל/ה:
28/7/2024 ב 14:16
שלום רב, אני מתגורר בבניין דירות בן 3 שנים אשר יש הוא ועד בניין שלא מקיים את הנדרש לפי חוק, אין פרוטוקולי דיונים, אין אליפות כנדרש בחוק ועוד. בנוסף, הועד יוזם עבודות מול חברת האחזקה ללא סיכום מול הדיירים, כאמור אין פרוטוקול שמרכז את מהות העבודות ובנוסף לא מוצגת העלות של אותן עבודות וחמור מכך אין הצעת מחיר מסודרת. לאור זאת ועוד, אני ממשיך לשלם לועד הבית אך ללא עלות העבודות היזומות אשר כפי שנאמר מעלה לא הוצגו העבודות שבוצעו, אין הצעות מחיר ואין אסיפות דיירים בהן הוצגה הסכמה לביצוע. כעת קיבלתי התרעה לפני תביעה מחברת האחזקה, אני פירטתי להם מדוע איני משלם וביקשתי מהם הצעת מחיר עבור מה דרשו גבייה. חברת האחזקה לא השיבה ל 2 מילים שנשלחו ולא בהתכתבות ואטס אפ שנערכה בין שני הצדדים. אשמח לעצה בדבר המשך, אני מתכוון להגיע למשפט ולהציג את שנאמר פה כולל הצגת התכתבויות וחוסר המענה מצד חברת האחזקה. תודה מראש
מנחם שאל/ה:
18/7/2024 ב 22:28
הי קבלן של בנין מגורים שבחוזה השאיר לעצמו זכויות ברכוש המשותף. אך ברישומי הטאבו של בית משותף, בכלל לא מוזכר שיש לו איזהו זכות בשטח. מה גובר על מה? החוזה או הרישום של הבתים המשותפים?
יחזקאל דניאלי שאל/ה:
17/7/2024 ב 18:58
דיירת מתנגדת שהקבלן יצבע את הכתמים בתקרה כי טוענת שיש לה תינוקת בת 3 חודשים. היא לא מוכנה לצבוע אלא בעוד שנה עד שהיא יוצאת מהדירה. זה מזיק לי כי שום שוכר חדש לא יתן את הסכום ההולם כשיראה תקרה מכוערת כזו.
רחל שאל/ה:
10/7/2024 ב 10:17
שלום, רכשתי דירה לפני 4 שנים מקבלן על הנייר. טופס 4 התקבל לפני שנתיים ומאז הדירה מושכרת. מדובר בדירה יחידה ואני רוצה למכור אותה כעת בפטור ממס שבח. הבנתי שתנאי מקדים לשימוש בפטור ממס שבח הוא שהדירה תהיה דירה מזכה ואחד התנאים הוא שהדירה שימשה למגורים ב-80 אחוז מתקופת השבח. העניין הוא שיוצא שהדירה שימשה למגורים רק שנתיים מתוך ה-4 שנים שעברו מאז שנרכשה כי לא היה טופס 4 אז השאלה אם זה נחשב 50 אחוז או 100 אחוז וכתוצאה מזה האם הדירה נחשבת דירה מזכה?
עבודה מהבית שאל/ה:
24/6/2024 ב 02:51
דרושים לעבודה בהקלדת נתונים, תמלול, והזנת תוכן, עבודה מהבית, עבודה היברידית מרחוק, לא נדרש ניסיון! פרטים נוספים ניתן לקבל בוואטספ שלנו - 055-7042211
רון שאל/ה:
17/6/2024 ב 16:48
אנו הורים לבן שהתחתן זה עתה . אנו נותנים לבן סכום לרכישת דירה. הורי האשה לא נותנים. מה ניתן לעשות כדי להבטיח שאם הזוג יתגרש הכסף שאנחנו נתנו לדירה יחזור לידינו.
מאיה שאל/ה:
16/6/2024 ב 17:42
שלום אני בעלת דירת גן בבניין משותף הקבלן שבנה את הבניין שעדיין באחריות עושה תיקון במעטפת ולצורך זה משתמש בדירת הגן שלי מה הזכויות שלי במצב כזה ? תחילה עדכן 5 ימי עבודה כעת עקב בעיה מורכבת יותר נוסף שבוע עפים כל מני חלקים לגינה שלי יורדים אצלי משתמשים במים שבחצר …. מה הסוף של זה האם חייבת להסכים האם יכול לתבוע אותי אם אסרב ?
thenewstimeisrael שאל/ה:
14/6/2024 ב 23:09
חדשות - the news time israel , האתר שמציל את המדינה , חדשות - https://thenewstimeisrael.com/
דוד שאל/ה:
4/6/2024 ב 14:47
דרושים עובדים לעבודה מהבית בכל התחומים! לפרטים הירשמו חינם לאתר עבודה מהבית! עבודה מהבית - https://atardrushim.com/