עו"ד רגב אלקיים הנו ממייסדי משרד עורכי דין: שרף, פרי, אלקיים ושות'. עו"ד רגב אלקיים מתמחה בתחום המשפט המסחרי ובכלל זה נדל"ן, תאגידים, חוזים וייצוג בבתי משפט. עו"ד רגב אלקיים מלווה לקוחות עסקיים מגוונים בתחומי משפט מגוונים, לרבות מתן ייעוץ משפטי שוטף וליווי מקיף לחברות ועסקים הפועלים במגוון רחב של תחומים, כגון: דיני מכרזים, דיני עבודה, בנקאות, הוצל"פ, הליכי פש"ר, מקרקעין ותכנון ובניה. עו"ד רגב אלקיים הנו בעל ניסיון רב וייחודי בתחום דיני האגודות השיתופיות, הקיבוצים והמושבים (מכירת/רכישת נחלות, סוגיות בן ממשיך, שיוך דירות, ירושות וצוואות וכיו"ב)
תומר שאל/ה:
11/2/2016 ב 18:13
לא ידעתי לאן ליפנות בתחום הכדורגל לכן אני פונה לכאן בני בין 16 ומשחק בקבוצת כדורגל בליגה לפני כחודשיים הכנסתי אותו להסגר כיוון שהקבוצה לא רוצה לשחרר אותו הקבוצה החלה ליפגוע בו בזה שלא נותנת לו לשחק בשבתות ואך לא להתלבש ולאחרונה גם מזניחה אותו באימונים בני היה שחקן מוביל בקבוצה שאלה ראשונה האם יש החזר כספי בעבור החצי השנה השניה הנוכחית שבני כבר לא משחק בקבוצה שאלה שניה האם מבחינה משפטית יש אפשרות לשחרר אותו לקבוצה אחרת שתקלוט אותו או שלא ניתן ואין מה לעשות רוצה לציין שבחוזה חתמתי בקבוצה היה כתוב "מועד קבלת הודעת ביטול הוא תוך 30 יום ממועד הרישום ולפני 60 ימים -החזר כל יתרת דמי החבר השאלה אם אני צריך לקבל החזר של הכסף באופן יחסי
לימור שאל/ה:
28/1/2016 ב 10:38
שלום רב באגודה בה אנו חברים החליטה ועדת חינוך כי הורים להם ילדים בגילאי חינוך הבלתי פורמלי ישלמו סכום מסויים למשפחה, ללא קשר למספר הילדים וללא קשר האם הילדים פעילים בחינוך. הסעיף התקציבי המיועד לכך השתתפות, ועל כל ניתן הדגש השתתפות בחינוך ולא מס חינוך. שאלה: האם חובה שתהא זיקה בין התשלום לבין ההנאה מהתשלום כשמדובר בהשתתפות (להבדיל ממס אגודה)? והאם יש אפשרות לחייב משפחה שילדיה לא פעילים בחינוך לשלם? (בפרט שיש לנו משפחות להם ילדים הם חברים באגודה אך לא גרים ביישוב ונכסם לא מאוייש).
חני שאל/ה:
28/12/2015 ב 14:13
בתי ואני הגשנו תביעה לבית משפט לתביעות קטנות , נגד 2 נתבעים ( חברת ביטוח + סוכן מטעמה). ביה"מ שלח לנתבעים את כתב התביעה בדואר רשום עם דרישה להגשת כתב הגנה תוך 15 יום . נתבעת 1 לא ניגש לדואר לקחת את כתב התביעה שבימ"ש שלח אליו בדואר רשום והוחזר לבימ"ש בטענה כי לא נדרש ע"י הנמען. נתבעת 2 - שהיא החברה , ביום ה-15 להגשת כתב הגנה הגישה בקשה לדחיית מועד הגשת כתב הגנה וקיבלה הארכה של חודש ימים ועד ל-01/11/15. ב-01/11/15 שוב הגישה בקשה להארכת מועד הגשת כתב הגנה ושוב קיבלה הארכה של עוד חודש. וב-01/12/15 שוב הגישה בקשה להארכת מועד להגשת כתב הגנה והפעם בית משפט נתן החלטה בה גם קבע מועד לדיון בבימ"ש ולפיה מועד הדיון לא ידחה ויתקיים גם ללא כתב הגנה בלי כל התייחסות נתבעת 1 - הסוכן, שלא ניגש לקחת את כתב התביעה שבימ"ש שלח אליו. איפה כל שנטען לעיל מעמיד אותנו כתובעות (בתי ואני) מבחינה משפטית? מה הצעדים שעלינו לנקוט בהם לאור האמור? האם בכך שהסוכן לא ניגש לקחת את כתב תביעה יכול להיות לרעתנו? יצוין, שלא עודכנו במה שקרה ולולא פנינו למוקד בתי המשפט לא היינו יודעים על מספר הפעמים לדחיית מועד הגשת כתב הגנה מטעם נתבעת 2 ולא היינו יודעים כי כתב תביעה שנשלח לנתבעת 1 לא נדרש על ידה משום שידעה במה מדובר . בתודה מראש
עו"ד רגב אלקיים
31/12/2015 ב 14:51
מירית שאל/ה:
19/12/2015 ב 07:15
שלום,אני בעלת נחלה ויש ברשותי שתי מכסות ביצים.אין לי לול.האם אוכל לגדל עם בעל נחלה אחר שיש לו רק מכסה אחת והוא מגדל אותה בלול שלו [הלול שלו מאוד גדול ויכול להכיל את שתי המכסות שלי]?התקנות של מועצת הלול מאוד מבלבלות.תודה
אורי שאל/ה:
10/12/2015 ב 14:03
אשתי ואני חברי אגודה ,אשתי רוצה להתגרש ולקנות את חלקי במשק .אני מתנגד ורוצה להישאר חבר אגודה ,לי אין מספיק כסף על מנת לרכוש את חלקה מה עושים?
שרית שאל/ה:
7/12/2015 ב 15:49
שאלה כללית, האם אדם בעל עבר פלילי וללא תעודת יושר יוכל להיות חבר באגודה שיתופית וחבר במושב וכן לקבל את תואר הבן ממשיך? האם יש תקנה או חוק שמוכיח זאת אשמח לעזרה דחופה
עו"ד רגב אלקיים
13/12/2015 ב 15:33
שרית שלום תבדקי בתקנון האגודה מה נקבע לעניין קבלת חברים חדשים. כמו כן, תבדקי האם קיימים מקרים שכן התקבלו לחברות באגודה למרות עבר פלילי. דבר נוסף, תבדקי האם העבירה התיישנה וכך תוכלי לקבל תעודת יושר בברכה, רגב אלקיים, עו"ד
* האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!
ניר שאל/ה:
18/11/2015 ב 17:50
האם מישהו שמע/מכיר או יודע איפה אפשר להשיג עותק של חוקת עוצ"מ?
דורין שאל/ה:
22/9/2015 ב 06:42
שלום רציתי לשאול שאלה אני רוצה לתבוע מישהו פרטי ואני יודעת את התעודת זהות שלו, ואת הכתובת שלו ממשרד הפנים, הבעיה היא שהוא כבר לא גר בכתובת שכתובה במשרד הפנים בקיצור הוא לא עידכן את משרד הפנים שהוא כבר לא גר באותה הכתובת, מה שרציתי לשאול אם אני אשלח לו מכתב תביעה לאותה הכתובת שכתובה במשרד הפנים והוא לא יענה כי הוא לא גר שם, האם זה תופס מבחינת בית משפט את הקטע של אישור מסירה ? או שאני צריכה לאתר את הכתובת החדשה שלו למרות שהיא לא מעודכנת במשרד הפנים? אני אשמח שתענו לי דורין [email protected]
עו"ד רגב אלקיים
24/9/2015 ב 13:58
דורין שלום, עדיף לברר את הכתובת ולהמציא לשם את כתב התביעה. אם אין בידייך הכתובת הנכונה, וכתב התביעה שהומצא למען הרשום חזר מהטעם שהנמען אינו מתגורר במקום - ניתן לפנות לבית המשפט בבקשה לתחליף המצאה, כגון באמצעות פרסום מודעה בעיתון. בברכה, עו"ד רגב אלקיים
* האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!
חיים א שאל/ה:
12/8/2015 ב 10:26
שלום רב.
נתבעתי על ידי אגודה שיתופית. בתצהיר כתב התביעה מופיע רק חתימת המנהלת העסקית (שפוטרה כעבור חודשיים). וועד ההנהלה היה ללא כל סמכות בזמן התביעה בהוראת הרשם.
האם אפשר לבטל את התביעה מכח החוק המחייב על כל מסמך מטעם האגודה שתי חתימות. בנוסף לסעיף מפורש מתקנות האגודה המחייב חתימת אחד מחברי ועד ההנהלה על כל מסמך?
עו"ד רגב אלקיים
13/8/2015 ב 08:17
חיים שלום, לא ברור משאלתך על מה בדיוק חתמה המנהלת העסקית. מכל מקום, בית המשפט יבדוק, מבחינה מהותית, האם האגודה היא זו שפנתה להליך, ובמידת הצורך עשוי לדרוש חתימות נוספות, אך לאו דווקא שימחק או ידחה את התביעה מטעם זה.
יוסי שאל/ה:
10/6/2015 ב 21:34
שלום, במדריך ההעברה ללא תמורה שכתבת, מופיע שכדאי להסדיר את החוזה עם ההורים, יש שם סעיף שרשום שכדאי להסדיר כספים\פיצויים שיגיעו להורים. במקרה שלי אכן ההורים רוצים שיהי להם אפשרות לכספים לשימוש חירום. האם רשויות המס בודקות בציציות את חשבונות הבנק , הרי אז יכולות לטעון שההעברה מאב לבן היא לא ללא תמורה והכל מסתבך? או שלא? האם יש מקרים כאלו? אני בטוח שכל ההעברות של נחלות יש בהן פיצוי מסוים ליורשים או הורים. http://www.legalinfo.co.il/article.asp?ArticleID=170&CategoryID=15
עו"ד רגב אלקיים
18/6/2015 ב 11:40
עו"ד אריאל דרור שאל/ה:
4/5/2015 ב 10:17
שמי עו"ד אריאל דרור, בעל משרד לדיני משפחה. אני שמח לעדכן אתכם כי בימים אלו יצא לאור ספרי בשם "חלוקת רכוש בהליך גירושין". הספר מתייחס לסוגיות הקשורות לחלוקת הרכוש בין בני זוג במשטרים השונים, לרבות התייחסות לחוק החדש בדבר חלוקת חיסכון פנסיוני. מידע נוסף ניתן למצוא באתר שלי: www.divorcelaw.co.il
יניב שאל/ה:
11/3/2015 ב 01:46
שלום רב קוראים לי יניב ואני מכיר 2 אנשים שרוצים למכור את הבית שלהם והם הציעו לי שאם אני יעזור להם אז הם יתנו לי 1% אחד מסך המחיר של הבית, אני רוצה לעזור להם אבל אני רוצה שיהיה בינינו חוזה, אז איזה חוזה אני צריך לכתוב לו שיתפוס מבחינה משפטית שהם באמת ישלמו לי 1% מסך הבית, והאם מבחינה משפטית יש בעיה שאני עוזר להם למכור את הבית? זה המייל שלי יניב [email protected]
יוסף פרידמן שאל/ה:
4/1/2015 ב 10:03
יש לי בעיה עים אגודה שיתופית של ישוב קהילתי. האים אפשר לשאול?
חלי שאל/ה:
28/8/2014 ב 23:42
אנו גרים כ-10 שנים ביישוב(אגודה שיתופית).
אנו מתגוררים בשכירות,אולם בעלת הדירה הינה חברת אגודה.
ביישוב מופעל צהרון לילדי היישוב באחריות מזכירות היישוב. במכתב אותו קיבלנו,על עלות הרשמה לצהרון, מצוייין כי לחברי אגודה העלות הינה 700 ש"ח
ואילו לתושבים שאינם חברים, העלות הינה 800 ש"ח.
שאלתי היא: האם חוקי הדבר להבדיל בין חברי אגודה לבין אלו שלא?
האם על אף שאנו שוכרים בית מחברת אגודה ומשלמים מיסי יישוב מידי חודש אמורים להיבדל משאר התושבים שהם חברי אגודה?
האם חברי מזכירות אכן יכולים "לחוקק" חוקים שכאלה על דעת עצמם,ללא אישור מרשם האגודות?
לתשובתך אודה,
פזית שאל/ה:
28/5/2014 ב 00:16
שלום רב ההחלטה על שיוך דירות עברה ברוב של יותר משני שליש לפני חמש שנים. לא נעשה שיוך בפועל. חברים רבים שיפצו והוסיפו. מספר קטן של משפחות ממתין למעבר לדירות המשויכות להם או לדירות נוספות שהבטיחו להם (2 דירות). נראה שיש עכשיו ניסיון למנוע מלתת לנו את מה שהובטח לנו. האם יש מצב דומה לזה בתנועה הקיבוצית? האם יש תקדים משפטי? תודה פזית
עו"ד רגב אלקיים
1/6/2014 ב 14:55
פזית שלום, משאלתך אני מבין כי למרות החלטות הקיבוץ, טרם הסתיים הליך השיוך. הצעתי היא כי תפני לקיבוץ בבקשה לזרז את ההליך, ובפרט אם חלפו המועדים בהתאם ללו"ז שנקבע ע"י הקיבוץ בהחלטות השיוך. ככל ופניה כזו לא תועיל, כדאי שתפני לקבלת ייעוץ פרטני מעו"ד המתמחה בדיני אגודות שיתופיות. בברכה, עו"ד רגב אלקיים
דנית שאל/ה:
10/5/2014 ב 22:35
שלום אבקש לשאול בבקשה. שמי דנית ואני בניתי בהרחבה של מושב בדרום. כרגע אינני מעוניינת לגור בבית זה.והבאתי דייר לשכירות.שנאמר לי עי האגודה שהוא לא מקובל על ידם.חיפשתי מישהו אחר והגיע זוג נחמד אך באגודה מתלבטים משום שהם מרוקאים ולא אקדמאיים. [במושב אין כמעט אקדמאיים]האם חוקי להתעלל בי כך? למי עלי לפנות? האם כדאי למבקר המדינה? תודה דנית
יגאל כנר שאל/ה:
1/5/2014 ב 11:31
שלום . בקיבוצי ישנו ביטוח סיעודי לכל החברים אותו כופה האגודה לעשות . התשלום ע"י החבר עצמו . האם אכן אני מחויב "לקנות" את השירות הזה מהאגודה? תודה יגאל
עו"ד רגב אלקיים
5/5/2014 ב 13:00
יגאל שלום, ראשית אציין, כי על מנת לברר את מקור סמכותו של הקיבוץ לחייב את החברים ברכישת ביטוח סיעודי, יש לבחון את תקנון הקיבוץ ואת ההחלטות שהתקבלו בהתאם להוראות התקנון. בהנחה שקיימת הוראה מתאימה בתקנון, או החלטה שהתקבלה כדין, הרי שישנה אפשרות לתקוף החלטה / הוראה כזו בערכאה המתאימה, בטענה שהוראה כזו פוגעת באופן שאינו מידתי בזכות הקניין של החברים. עם זאת, יש לזכור כי הקיבוץ אחראי לרווחת חבריו, ויש מן ההיגיון בדרישתו מהחברים לרכוש ביטוח סיעודי, על מנת שבעת הצורך חלילה, לא ייפלו לנטל על הקיבוץ ועל יתר החברים. מטעם זה, יש סיכוי משמעותי כי בתי המשפט יאשרו את ההוראה / ההחלטה המטילה חובה זו על החברים. בברכה, עו"ד רגב אלקיים
מירי שאל/ה:
22/3/2014 ב 16:07
שלום,לפי צו ירושה שהוצא במשק חקלאי אמא ובת יורשות.מיכוון שהאם היא ברת רשות בנחלה.האם מכסת ייצור שבג"צ קבע שהיא מהווה זכות כלכלית נפרדת מהנחלה.ולפי תקנות מועצת הלול34א שמעבירים מכסה ליורש על פיצו ירושה בתנאי שאותו יורש ממשיך להפעיל את המשק החקלאי.ובכן אני הבת,האם המכסת ייצור נחשבת שלי,אם הפעלתי אותה עד כה?
עו"ד רגב אלקיים
23/3/2014 ב 16:22
מירי שלום בשאלתך חסרים נתונים רבים. למשל, מה נקבע בצו הירושה? כיצד התחלק העיזבון בין האם והבת? ועוד. אכן, במקרים רבים נקבע כי מכסת הייצור הינה זכות נפרדת, ויתכן בהחלט כי יורש אחד יקבל את המשק, ויורש אחר יקבל את המכסה. אולם הדבר תלוי בנתוני המקרה. באפשרותך ליצור קשר עם משרדנו לקבלת ייעוץ פרטני המותאם לנסיבות המקרה שלך.
רז שאל/ה:
11/12/2013 ב 13:35
שלום רב, כמה זמן מרגע החלטת רשם אגודות למנות חוקר לוועד הממונה צריכה להתבצע החקירה? וכמה זמן יש עד התוצאות? תודה
נגה שאל/ה:
5/12/2013 ב 22:17
שלום רב
אני חושבת לבנות את בייתי בקיבוץ (בו אני חברת קיבוץ)
הבנייה נעשית במגרש שהוקצה לי לבנייה בתוך הקיבוץ ולא בהרחבה
ולשם כך עלי לחתום על חוזה בניה מול הקיבוץ אשר מנשל אותי מכל זכות על הבית שלי, בזמן הבניה ולאחר הבניה, בכל מקרה של עזיבה מכל סיבה שהיא לא אוכל לדרוש (על פי החוזה) כל פיצוי כספי בגין הוצאות הבנייה שלי או ערך הנכס.
האם קיים חוק כל שהוא המגן עלי מפני חוזה דורסני שכזה ומקנה לי ביטחון כל שהוא מפני העתיד הלא ברור שלי ושל ה"קיבוץ" המתחדש בו אני חברה היום
האם עלי לבוא במשא ומתן עם הקיבוץ על סעיפים בחוזה לפני החתימה?
האם קיימות הגנות בחוק בארץ שמגנות עלי גם לאחר חתימה על החוזה?
האם כל העניין אבוד לדיון ובגדר הימור וסיכון אישי ואין מה לשנות או לעשות בגינו?
תודה
עו"ד רגב אלקיים
8/12/2013 ב 16:30
נגה שלום בטרם חתימה על חוזה זה או אחר עם הקיבוץ (לרבות זיכרון דברים, הנחשב לחוזה לכל דבר), מומלץ כי תיוועצי בעורך דין המומחה בתחום, ותהיי מלווה על ידו לאורך התהליך ככלל, חתימה על חוזה הינה מחייבת וגוברת לרוב על הוראות חוק שונות על כן, יש לבחון לעומק את הוראות החוזה בראי תקנון הקיבוץ ובראי החוק, על מנת לבדוק אפשרות של משא ומתן מול הקיבוץ ו/או את כדאיות החתימה
מורן שאל/ה:
31/10/2013 ב 14:06
האם נפטרה וכתבה בצוואה שהבן הבכור יהייה בן ממשיך והוא צריך לפצות את האחות במחצית שווי המשק הבן רוצה לגייס את הכסף והבנתי כי צריך לשלם מס על הפיצוי איך מחושב המס?
עו"ד רגב אלקיים
3/11/2013 ב 09:14
אלי שאל/ה:
11/8/2013 ב 14:44
שלום!
במצב בו ההורים ממנים בן ממשיך במשק (ומנוי זה הושלם עפ"י דין) אך הבן הממשיך נפטר לפני ההורים, האם הזכויות של "בן ממשיך" עוברות אוטומית לאלמנתו של הבן (והיא בעצם היורשת בפועל, לאחר פטירת ההורים) או שעל ההורים למנות בן ממשיך חדש?
עו"ד רגב אלקיים
12/8/2013 ב 17:25
אלי שלום,
ככלל, זכותו של הבן הממשיך שייכת גם לבת זוגו, ואין צורך במינוי נפרד לאחר פטירתו.
דבר זה נלמד מלשון תקנה 1 לתקנות האגודות השיתופיות (חברות), תשל"ג-1973, על פיה "בן ממשיך - ...לרבות בן זוגו", ומפסקי דין שונים.
עם זאת, על מנת להשיב על שאלתך באופן מדויק יותר, יש צורך בקבלת נתונים ספציפיים בדבר אופן המינוי וההסכמים השונים הנוגעים לעניין.
המלצתי לך כי תפנה לקבלת ייעוץ משפטי פרטני תוך הצגת מלוא העובדות הרלוונטיות.
זאב שאל/ה:
24/6/2013 ב 10:08
שלום רב
אני חבר בקיבוץ מתחדש אשר בוצע בו שיוך פנימי של הדירות. יש דירה המשוייכת עבורי ועבור אשתי דאז וטרם בוצע השיוך בממ"י. לצערי התגרשתי לאחרונה (לאחר המועד הקובע) ועברתי לגור בדירה המשוייכת לקיבוץ הדורש ממני שכ"ד עבור המגורים.
האם עלי לשלם שכ"ד?
דליה שאל/ה:
17/2/2013 ב 15:57
שלום רב.
אנו זוג עוזבי קיבוץ עם ותק של מעל 20 שנה, ומבקשים לדעת מה הם זכויותינו – דמי עזיבה, ותשלומי פנסיה.
מכיוון שהקיבוץ מעולם לא דאג לקרנות פנסיה לחבריה, האם מעבר לדמי עזיבה יש אפשרות לתבוע פנסיה על השנים של החברות בקיבוץ?
בתודה
דליה
Rami שאל/ה:
9/5/2012 ב 22:41
אני חבר קיבוץ והוקצה לי מגרש באופן חוזי. סבתי רוצה להעביר לי את המגרש שלה גם כדי שא עבריו לילדי ביום מן הימים. היא מעוניינת לעשות כן בעודה בחיים.. האם יש מגבלה בעניין זה. אם כן, על פי איזה חוק. תודה.
עו"ד רגב אלקיים
13/5/2012 ב 09:30
רמי שלום
בפנייתך חסרים פרטים מהותיים שמקשים עליי להשיב לך באופן ספציפי ומפורט.
כך לדוגמא, לא פירטת האם הדירות שויכו הלכה למעשה, או שיש רק החלטה עקרונית על שיוך דירות.
בכל מקרה, רצוי כי תקרא את תקנון הקיבוץ (המעודכן) ותברר מה הן ההגבלות בעבירות דירה בקיבוץ.
טרם נקיטת כל פעולה רצוי כי תיוועץ עם עורך דין הבקיא בדיני קיבוצים.
בכבוד רב,
רגב אלקיים עו"ד
rami
13/5/2012 ב 09:35
עו"ד רגב אלקיים
13/5/2012 ב 10:04
רמי שלום
משרדנו מתמחה בדיני אגודות שיתופיות ודיני קיבוצים, וכמובן שיש לנו את הידע, הניסיון והיכולת.
בכדי שאתן לך חוות דעת מקצועית מה היא הדרך הנכונה להשיג את מטרתך, עליי לקבל את כל החומר הרלוונטי כדוגמת: התקנון, החלטות הקיבוץ על שיוך הדירות, טיוטות החוזה מול הקיבוץ ומול המנהל.
ככל והנך מעוניין ,הנך רשאי לקבוע פגישה עימי ללא התחייבות.
טלפון משרדנו - 03-6122772
בכבוד רב,
רגב אלקיים, עו"ד
עו"ד רגב אלקיים
13/5/2012 ב 10:05
רמי שלום
משרדנו מתמחה בדיני אגודות שיתופיות ודיני קיבוצים, וכמובן שיש לנו את הידע, הניסיון והיכולת.
בכדי שאתן לך חוות דעת מקצועית מה היא הדרך הנכונה להשיג את מטרתך, עליי לקבל את כל החומר הרלוונטי כדוגמת: התקנון, החלטות הקיבוץ על שיוך הדירות, טיוטות החוזה מול הקיבוץ ומול המנהל.
ככל והנך מעוניין ,הנך רשאי לקבוע פגישה עימי ללא התחייבות.
טלפון משרדנו - 03-6122772
בכבוד רב,
רגב אלקיים, עו"ד
rami
13/5/2012 ב 10:32
עו"ד רגב אלקיים
13/5/2012 ב 16:28
רמי שלום
בעיקרון על פי כללי הממנהל, כל אדם רשאי להחזיק נכס/מגרש אחד בקיבוץ/מושב.
ואולם, אפשר להתגבר על זה בכמה צורות כדוגמת רישום הנכס ע"ש בן משפחה ו/או הגעה להסדר על מכירת אחד הנכסים בתוך מספר שנים כפי שיוסכם בין הצדדים.
בכבוד רב,
רגב אלקיים, עו"ד